Edingsesteenweg 509A, 9400 Ninove

Over ons

Onze ervaring

Bouwwerken De Ruyck BV kan terugblikken op 20 jaar ervaring in de bouwsector en talloze tevreden klanten.

Als erkend aannemer bevat ons team enkel gespecialiseerde vakmensen die elk hun eigen expertise hebben. Zo kunnen we u bij elk deelaspect van uw bouwwerken een professionele service en opvolging garanderen. Kwaliteit, rentabiliteit en veiligheid zijn drie sleutelwoorden die voortdurend bewaakt worden. Naast een cultuur van deugdelijkheid, vakmanschap en liefde voor het vak zijn de voornaamste bedrijfswaarden professionaliteit, inzet en verantwoordelijkheid, snelheid en drive, open communicatie, eerlijkheid, team-gevoel, fun en beleving en positief denken en handelen.

Wij kunnen tot onze tevreden klanten overheidsinstellingen rekenen zoals scholen, Regie der Gebouwen, gemeente- en stadsbesturen, sociale huisvestingsmaatschappijen, kerkfabrieken, ….


Bouwwerken De Ruyck BV is gespecialiseerd in renovatie en restauratie van daken en gevels. Volledige renovaties behoren nu en dan ook tot onze opdrachten.

MISSIE

Wij willen elk project realiseren volgens de regels van goed vakmanschap.

Wij willen elk project afwerken op een economische en veilige manier.

VISIE

Om werken uit te voeren volgens goed vakmanschap, proberen wij te werken binnen een cultuur van deugdelijkheid, vakmanschap en met passie voor het vak. We zoeken steeds naar mogelijkheden en varianten om het project zo rendabel mogelijk te beëindigen.
Wij eisen dat gedurende heel het project er op een veilige manier gewerkt wordt.